Deze website van HCC!programmeren is:

Copyright © 2015 - 2022 individuele auteurs

De website van de HCC!programmeren interessegroep wordt gemaakt door meerdere auteurs. Iedere auteur heeft het auteursrecht (copyright) op de webpagina's die zij/hij heeft gemaakt.

De auteur heeft toestemming (een licentie) gegeven aan HCC!programmeren en HCC voor het gebruik (het gebruiksrecht) van haar/zijn webpagina's op de website van HCC!programmeren.

Daarnaast mogen deze webpagina's gekopieerd worden voor het intern gebruik bij HCC!programmeren, zoals bijvoorbeeld in een versiebeheersysteem of voor backups, door de webmaster en andere HCC kader- en kernleden.

Naast deze toestemming kan een auteur een aanvullende licentie geven voor het gebruik van een webpagina. Deze aanvullende licentie staat dan vermeld op die webpagina.

Als je een webpagina van HCC!programmeren wilt gebruiken op een manier waarvoor toestemming nodig is van de auteur, neem dan contact op met de auteur (die is soms vermeld op de webpagina) of met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

2023-06-02 14:15:52

uur 13