HCC!programmeren nieuws

Dit is de derde nieuwsbrief van HCC!programmeren in 2020 met de volgende inhoud:

  • de bijeenkomst van zaterdag 21 maart in De Bilt gaat niet door

  • woensdag 25 maart om 20:15 uur is er (mogelijk) een Workshop Basic in Amstelveen


Bijeenkomst zaterdag 21 maart 2020 geannuleerd

De bijeenkomst van HCC!programmeren op zaterdag 21 maart 2020 in De Bilt is geannuleerd.

Vanwege het Coronavirus heeft het HCC Hoofdbestuur besloten om de bijeenkomsten van de regio's in Brabant te annuleren. Bovendien wordt groeperingen die binnenkort landelijke activiteiten op stapel hebben staan dringend geadviseerd om deze te annuleren. Zie ook https://www.hcc.nl/kennis/3763-hcc-evenementen-in-noord-brabant-geannuleerd

Daarom heeft het bestuur van HCC!programmeren besloten dat de bijeenkomst op zaterdag 21 maart in De Bilt helaas niet doorgaat. Ook de bijeenkomst van HCC!opensource die dag is afgelast. Verschillende andere HCC interessegroepen en regio's hebben dit ook besloten.

Dit betekent dat de workshop Mobiele Apps Programmeren en de Plenaire sessie die dag niet doorgaan. We gaan komende tijd wel online verder met de workshop, via email en het HCC forum.

Hopelijk kunnen de bijeenkomsten in april en daarna wel gewoon doorgaan.


Workshop Basic

De BASIC groep van HCC!programmeren gaat op woensdag 25 maart 2020 om 20:15 uur weer verder met de Workshop bij De Meent in Amstelveen. Deze bijeenkomst is op dit moment nog niet geannuleerd. Houdt wel de website van HCC!amsterdam in de gaten: https://amsterdam.hcc.nl

Meer informatie staat op onze website, via menu Programmeergroepen, BASIC groep of https://programmeren.hcc.nl/over-ons/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-januari-2020-hcc-programmeren.html en onderaan bij de agenda van HCC!amsterdam.