HCC!programmeren nieuws

Dit is de derde nieuwsbrief van HCC!programmeren in 2021 met de volgende inhoud:

  • op woensdagavond 3 februari is er een Liberty BASIC sessie

  • op donderdagavond 4 februari houden we een online Python sessie

  • op zaterdag 20 februari begint onze online bijeenkomst al om 10:30 uur


Online Liberty BASIC sessie woensdagavond 3 februari

Op woensdag 3 februari 2021 om 20:00 uur houden we weer een online bijeenkomst over Liberty BASIC. De sessie is te volgen in een moderne webbrowser via de webinar software Jitsi.

Voor het bijwonen via Jitsi is aanmelden niet nodig. Ongeveer een kwartier voor aanvang wordt de link (URL) gepubliceerd op de voorpagina van onze website.

De Liberty BASIC sessies zijn er (bijna) elke week op woensdagavond. Houd hiervoor de voorpagina van onze website in de gaten.


Online Python sessie donderdagavond 4 februari

Op donderdag 4 februari 2021 om 19:00 uur houden we weer een Jitsi sessie over Python.

Diverse onderwerpen voor beginners en gevorderden komen aan bod, het is geen cursus. Er worden vragen en problemen over Python besproken en ervaringen uitgewisseld.

De link (URL) wordt ongeveer een kwartier voor aanvang gepubliceerd op de voorpagina van onze website. Voor het online bijwonen is aanmelden niet nodig.

We houden (ongeveer) elke 2 weken een Python sessie op donderdagavond.


Online bijeenkomst zaterdag 20 februari om 10:30 uur

Op zaterdag 20 februari 2021 houden we weer een online bijeenkomst, van 10:30 tot ongeveer 12:30 uur.

Voor het online bijwonen is aanmelden niet nodig. De link (URL) wordt ongeveer een kwartier voor aanvang gepubliceerd op de voorpagina van onze website.

De online bijeenkomst is voortaan 's morgens zodat er geen overlap meer is met de online bijeenkomsten van HCC!opensource en HCC!artificiële intelligentie 's middags. Dit hebben we afgesproken tijdens de vorige bijeenkomst op zaterdag 16 januari. Een ruime meerderheid stemde in met het verplaatsen van de online bijeenkomst van HCC!programmeren van de middag naar de ochtend.

Deze middag houden HCC!opensource en HCC!hobbynet een Algemene Ledenvergadering (ALV). Wij hebben dit op 16 januari ook besproken, we houden bij HCC!programmeren voorlopig geen ALV. Dit is grotendeels afhankelijk van de Corona situatie. In mei of juni bekijken we dit opnieuw. Als iemand toch eerder een ALV wil laat dit dan weten aan het bestuur van HCC!programmeren.

De fysieke bijeenkomst in De Bilt op deze derde zaterdag van de maand gaat vanwege Corona helaas niet door.

Zie ook https://programmeren.hcc.nl